2019. szeptember 6., péntek

Ámor...nyila

Szegény Sarkifénylányt vádoltam meg itt minap, hogy milyen kis perverz, erre ma ahogy berohantunk a Pandorába ajándékot venni, (csak semmi felesleges nézelődés, semmi lébecolás, mert valaki non-stop trambulinozik a hólyagomon) nézem ám értetlenkedve, hogy mit keres a sok kis elegáns ékszer között egy falloszt mintázó, bedugós füli. Kétszer visszaléptem, mire leesett, hogy jaaaa, az egy nyíl valójában(Ámor nyila,mint utólag kiderült). Pedig megnéztem volna az ajándékozott arcát, hogy nihh egy szép köves kukac a füledbe, boldog szülinapot!

Ez a hét egyébként a változások és a jó hírek hete. Kicsit feltúrboztuk bútorügyileg a lakásunkat, és már nagyon várom, hogy befejezzem a pakolást, és ne a gyerekszobában kelljen a dobozokat kerülgetni. Új barátnőm Marie Kondo. Az IKEÁ-ba meg elmegyek részvényesnek, ha már a jóideje nemlétező fizetésemnek majd'dupláját képes vagyok ott eltapsikálni egy délután alatt. (idén ez a nyaralás)
A jó hírek kapcsán az események ugyan nem velünk történtek, hanem a barátainkkal, vagy számomra kedves emberekkel, de olyan jó érzés volt egész héten sikersztorikat, új terveket hallani. A tavalyi év meglehetősen fos volt, és nem csak nálunk, szóval ráfér mindannyiunkra a jóság rendesen.

2 megjegyzés: