2016. október 11., kedd

Fáradtság

Ma hajnali ötkor eljutottam arra a pontra, hogy szinte már bőgve forgattam fel a lakást fájdalomcsillapítóért. Nem, a fejfájásom nem indokolta a bőgést, de annyira tehetetlennek, kimerültnek érzem magamat. Egy hete megint tropa a fülem, és gyűlölök nem hallani, illetve ezt a tompa zúgást hallgatni,mintha az agyam rezonálna. Az orvos hétvégén a vállát rángatta, nem tudja mi lehet a baj, illetve szerinte van valami csontosodás a fülemben, amitől szép lassan elveszítem a hallásomat, de műtéttel javítható, és szerinte attól van... 
A felvetésemre, hogy de nem lehet ez az egész mondjuk allergiától? Mert most már lassan fél éve hol előjön, hol nem, de mindig légkondizás előzi meg, infrázásra javul, ráadásul a mostani helyemen, nem is lehet szellőztetni, csak mesterségesen, ami egyet jelent a non-stop légkondival- erre nem mondott semmit, csak a vállát rángatta. Közben nekem meg változatlanul zúg és bedugult a fülem, fura az arcüregem. Ma délután megyek CT-re, holnap egy specialistához. Úgy érzem, most minden értelemben elfáradtam.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon egyutterzek.:’-( Nekem antibiotikum valtotta ki a fulzugast, 1,5 hetig zugott, mintha nagyon tavolrol egy hajokurt megszakitasokkal felbugott volna. A fulesz megvigasztalt, hogy elofordul,maskor csak akkor menjek, ha 3-4 hetig nem javul, hat annyi ido alatt szerintem megorultem volna tole. El nem tudom kepzelni, hogy szokjak meg, akiknek evek, evtizedek ota zug a fuluk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3-4hét? Úristen. Nekem most konstans 1,5 hete, de én már ettől ki vagyok borulva, és félek ez rosszabb lesz. Egyelőre egyik orvos sem tudja mi a baj.

      Törlés
  2. Nem akarlak elkeseríteni de nekem már 10 éve zúg a fülem kullancs okozta lyme kórtól. Eleinte én sem tudtam elképzelni, hogy lehet kibírni de idővel megszoktam. Remélem azért neked gyorsan elmúlik és nem lesz semmi gond.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh,sajnálom:( még én is reménykedem, hogy jobb lesz....

      Törlés
  3. Apukámnak huszon éves kora óta cseng a füle, szóval több, mint 30 éve. Már észre sem veszi. Bár nem hinném, hogy ugyanaz lenne, mint a tied, ú ugyanis puskalövésektől lett halláskárosult.
    És ha bedugod a füled, amikor megy a légkondi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a csengés, sípolás más, de igen, szerintem az sem lehet kellemes:( Hát nem tudom. Most a háziorvos kicsit elkeserített, hogy szerinte sem allergia, mert akkor az nem a fülemen jönne ki ennyire markánsan. De ha tényleg gombák és egyéb fincsiségek lapulnak a szellőzőkben, oda nem elég szintem a fülbedugás.Lehet az lesz, hogy tényleg beveszek egyet férj allergia bogyójától,és megnézem mi lesz tőle.

      Törlés
  4. Ez otosclerosis vagy mi. A legjobb barátnőmnek is ez van. Sajnos ő már a műtéten is túl van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az. Pont ezért kellett elmennem a specialistához. Az otosclerosist nem tudod befolyásolni infralámpával, meg kb semmivel a szikén kívül, nekem meg ugye hol jó, hol rossz.Rem. barátnőd már jobban van, és jobban hall!

      Törlés